"Örömmel konstatáljuk, hogy végre a gödöllőiek és a környékbeliek is még közelebb kerülhetnek a mosható pelenkákhoz. Már élőben is meg lehet fogni ezeket a kis csodákat, kézzelfoghatóbbá válik, hogy milyen nagyszerű dolog is a mosható pelenkák használata." - 2011.02.25.

Ha belegondolok, hogy a Bambio Mosható pelenka bemutatóterem Gödöllőn lassan 6. éve üzemel, szinte el sem hiszem hogy repül az idő.

Nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy a bemutatóterem a ma is szuperül működik, egyre többen keresnek meg itt is bennünket, hogy tanácsokat adjunk, információkat kaphassanak, hogy mi is pontosan a mosható pelenkázás. Miért jó, hogy is kell ezt elképzelni.

Természetesen a bemutatóterem és a benne megtalálható baba termékek kicsit változtak az évek során, de hűek maradtunk azokhoz a márkákhoz, amelyekről a legjobb visszajelzéseket kaptuk és amelyeket mi is szívesen használtunk, használunk.

Szívesen vennénk, ha megírnátok a véleményeteket a Bemutatóteremről, és hírét vinnétek, hogy itt a környéken van lehetőség megnézni, megtapogatni, sőt akár a babákra fel is próbálni a mosható pelenkákat.

Bambio mosható pelenka bemutató terem